Cursuri instructori de fitness
0735.347.147
Cursuri instructor de fitness
0735.347.147 office@milmagym.ro

Cartea, FITNESS pentru toata lumea

     Cartea,, FITNESS pentru toata lumea,  este o carte care provine dintr-o cercetare doctorala  de 8 luni, si o experienta in fintess, si industria fitnessului de peste 20 ani a autorului, DrD Milian NEGUTOIU

   Cartea are 9 capitole cu diferite subcapitole despre fitness  cu practici si  interpretarea lor.

Cap 1. Contine: Conceptul de culturim in trecut a devenit o cultura a exercitiului fizic-fitness in present, fitnessul ca inudstrie, diferite tipuri de fitness si efectele lor asupra sanatatii. Recomandari privind practicarea fitnessului. Fitnessul ori unde si or cand. Fitenssul pentru femei insarcinte.  Despre chiropractica si interpretarea ei.

Cap 2.  Contine: Exercitiul fizic-fitness si sanatatea. Efectele exercitiului fizic-fitness asupra starii psihologice.  Asupra sistemului cardiovascular. Asupra sistemului cardiorespirator. Rolul fitnessului in preventia obiceiurilor nesanatoase, alcool si fumat. Importanta exercitiilor fizice-fitness in cresterea imunitatii. Exercitiul fizic-fitness pentru sistemul osos si combaterea osteoporozei. Exercitiul fizic-fitness in prevenirea depreseiei , schizofreniei,si functia cognitiva.

Cap 3.  Este un capitol care se ocupa de antrenorul personal. Ce insemna sa fii antrenor personal si instructor de fitness. Aptitudini si calitatii ale antrenorului personal de fitness. Codul de etica al antrenorului personal de fitness. 

Cap 4. Teoria exercitiilor fizice fitness. Aspecte teoretice si recomandaii pentru a executa exercitii fizice-fitness. Metode de antrenament. Forme si tipuri de exercitii fizice-fitness pentru orce de persoane.

Cap 5.  In acest capitol veti gasi  104 pagini cu Imagini pentru  executia exercitiilor fizice-fitness. Pentru membrele superioare. Pentru deltoizi (umeri). Pentru pectorali. Pentru musculatura spatelui. Pentru membrele inferioare (picioare). Pentru abdomen. Dar si importanta exercitiilor de stretchig dupa antrenament. 

Cap 6.  Fitnessul nu este doar fitnessul clasic in sala de fitness cu aparate , el mai are si alte fome de  fitness, cum ar fi: Fitnessul functional. Fitnessul muzical. Gimnastica aerobica. Activitati despre spinnig. Acest subcapitol are o descriere foarte importnanta depre pilates -istorie  lui, practici si beneficii acestui tip de sport.

Cap 7. Sala de fitness este un loc plin de aparate si oameni, pentru acest motiv  am creeat acet subcapitol despre cum trebuie sa administrezi si sa gestionezi o sala de fitness. Sala de fitness si calitatea serviciilor oferite. activitati comerciale si de marketing in fitness.

Cap 8.  In acest capitol, Recomandari nutritionale, veti gasi cateva recomandri informale despre nutritie, pentru ca nutritia nu este o meserie pe care o poti deprinde orcum si in or ce fel decurs, nutritia este o stiinta asa cum este definita ,, nutritia este stiinta care studiaza interactiunile dintre si alte substante de hrana. Ce sunt proteinele, carbohidratii, lipidele si cateva informari despre grasimi si alte vitamine.

Cap 9. Antidopingul si legile in vigoare. acest capitol este un capitol care are o importanta deosebita in combaterea si prevenirea producerii si vanzarilor suplimentelor alimentare, care au efect devastator asupra oamenilor. Veti gasi legea antidoping, in vigoare cu toate  articolele existente la acest moment.

Sponzori si publicitate

O cartea, costa 95 lei/buc, taxe de curierat incluse. 

2 cari, 150 lei, taxe de curierat incluse.

3 carti, 210 lei taxe de curierat incluse.

 

  

 


FITNESS pentru toata lumea , Cursuri instructor de fitness
Cursuri autorizate instructori de fitness
Cursurile pentru instructor de fitness se adreseaza tuturor celor ce vor sa obtina o calificare recunoscuta ca instructor de fitness. Cursurile sunt acreditate de Ministerului Educatiei Nationale si de Autoritatea Nationala de Calificari (ANC).