Cursuri instructori de fitness
0735.347.147
Cursuri instructor de fitness
0735.347.147 office@milmagym.ro

Despre noi

Despre noi

Cursuri instructori de fitness, destinate celor care doresc sa practice aceasta profesie intr-o sala de fitness, ca instructor de fitness sau antrenor personal. In acest curs veti intra in posesia cartii FITNESS pentru toata lumea. Cursul se desfasoara in sala de fitness practicand sistemul de invatare si deprindere pe tip  logica, cu trainari profesionisti in domeniu.

  1. Master trainar,  DrD. Milian NEGUTOIU, autorul cartii FITNESS pentru toata lumea, specialist in fitness, cu o vechime in industria fitness-ului de peste 18 ani.
  2. Specialist kinetoterapeut  Alina Mihaiela HUTU.
  3. Prof de educatie fizica si sport, Cornel MUNTEANU 

Acest   cod COR 342302, valabil pentru Instructor de fitness, cat si antrenor personal de fitness, si  se aplica conform cu noul standard ocupational, din normele europene.

Punem la dispozitie in pretul pretul cursului

  1. Suport de curs pe suport de hartie (200 pagini.)
  2. Cartea"FITNESS  pentru toata lumea"
  3. Si alte materiale cu caracter gratuit.

De mentionat:

  1. Trainerii nostri se vor ddeplasa in toata tara pentru a sustine cursurile conform noului standard ocupational. Toti trainerii au studii superioare in domeniu si abordeaza programa cursului cu foarte mare responsabilitate.
  2. Programa cursului va fi livrata la inceperea cursului
  3. Cursurile se vor desfasura la sf de saptamana ,  vineri,sambata si duminica. De obicei ne punem de comun acord cu, cursantii privind zilele de curs 
  4. Cursurile noastre nu sunt doar pentru a obtine o diplomade calificare, ci si pentru a dobandiicompetente in domeniu de inalta calitate. Industria fitnessului este in continua expansiune iar importanta preventiei in sanatatea a sporit semnificativ, avand in vedere prezenta tot mai mare a dezvoltarii tehnologicesi si a inteligentei artificiale, factori ce determina indivizi sa faca tot mai putina miscare.

Inscriete la curs completand formularul de pe site si vei fi contactat in maxim 48 ore.

Va asteptam cu drag!

 

 

 


Cursuri, instrucor de fitness, FITNESS pentru toata lumea